Comença la Mobile Week amb un taller de Prevenció de Microviolències

Un taller de Prevenció de Microviolències que utilitza realitat virtual a l’Institut Nicolau Copèrnic és una de les activitats amb les quals s’ha donat el tret de sortida de la Mobile Week a Terrassa. I és que, des d’aquest dilluns i fins dijous, la ciutat acull un seguit d’activitats amb l’objectiu d’apropar la tecnologia a la ciutadania. A més, es volen crear espais de debat i reflexió que ajudin a desenvolupar un esperit crític sobre l’impacte tecnològic en la societat.

Les propostes programades en aquesta edició giraran al voltant la prevenció del ciberbulliyng, la digitalització, el foment de les STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics) o  la cultura de l’entreteniment. 

El programa d’activitats de la Mobile Week a Terrassa es durà a terme en format presencial i les inscripcions es poden fer a través d’aquesta pàgina web.

Per segon any consecutiu, l’organització de la Mobile Week ha escollit Terrassa per desenvolupar diferents activitats vinculades amb aquest esdeveniment. Han considerat que la ciutat és un important pol de recerca i innovació. A més d’acollir el segon campus universitari urbà més gran de Catalunya amb prop de 10.000 estudiants.

Terrassa disposa també d’un gran nombre d’empreses capdavanteres en sectors i clústers estratègics d’alta tecnologia com l’audiovisual, l’òptica i la fotònica, les indústries sanitàries… També els àmbits tèxtils tècnics o les indústries de la sostenibilitat i tecnologies ecològiques, hi són presents.