Comença la programació de música clàssica amb l’òpera ‘La Traviata’ al Teatre Principal

És el pianista i compositor Carlos Bianchini que el dia 5 de novembre actuarà a l’Auditori per presentar el seu disc “Sonata dels Infants”. Avui ha ofert un tast del seu concert en la presentació de la Temporada de Música a l’Auditori. Una programació de música àmplia i variada que arrancarà aquest divendres 6 d’octubre, i serà més llarga que la temporada anterior, fins el 28 de gener.

La temporada arrenca aquest divendres al Teatre Principal amb l’òpera La Traviata, un gran espectacle amb música de Verdi i inspirada en la Dama de les Camèlies d’Alexandre Dumas. L’espectacle es repetirà diumenge dia 8 amb solistes i el Cor d’Amics de l’Òpera i l’Orquestra Terrassa 48. Tots dirigits per Joan Manau. Un altre espectacle destacat és la col•laboració de la Banda de Maó que retorna una visita a la Banda de Terrassa, en un concert de “Banda a Banda”, amb més de 80 músics a l’escenari de l’Auditori el pròxim 7 d’octubre.

Entre la resta de concerts es poden trobar els realitzats per alumnes i professionals sortits de l’Auditori, l’actuació de les corals Nova Ègara amb els Miserables, i l’Orquestra 48 que porta El Messies de Haendel pels volts de Nadal. Pel què fa a les sardanes, aquest any cal destacar el Concert de Nadal que serà gratuït i a càrrec de les cobles Sant Jordi i Ciutat de Barcelona. Amb 26 espectacles de 24 repertoris diferents, l’Ajuntament vol fer arribar una oferta de música àmplia i variada a tot tipus de públic, de manera que tothom trobi la seva “butaca musical”.