Comença la rehabilitació de dos ponts en mal estat de la C-58

Uns viaductes en molt mal estat. Així és com s’han trobat els treballadors encarregats de la rehabilitació i millora de dos ponts de la C-58, al seu pas per damunt la carretera BP-1503 i la riera de Palau. El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat les tasques prèvies a la rehabilitació dels ponts que compten amb un pressupost de 535.000 euros, en unes obres que es preveuen que durin uns dos mesos.

Els treballs arriben fins a les estructures de l’autopista en els dos sentits de circulació i preveuen la substitució de diversos elements estructurals dels dos ponts que tenen una longitud d’uns 300 metres. En les plataformes del viaducte que estiguin deteriorades se substituïran les juntes de dilatació i s’implantarà un nou sistema de drenatge del tauler.

Les feines es realitzaran de dilluns a dijous de les 8 del matí i fins les 7 de la tarda i els divendres de 8 a 3 del migdia. Els horaris són perquè algunes de les actuacions afectaran al trànsit de la carretera que passa per sota, la BP-1503 i que uneix Rubí i Sant Cugat. Els treballs ocuparan un dels dos carrils de la circulació en funció de les necessitats de manera que es donarà pas alternatiu als vehicles pel carril que quedi lliure. Tot i això les principals afectacions es pruduiran en horari nocturn.