Comença la remodelació del Portal de Sant Roc

L’Ajuntament ha iniciat les actuacions urbanístiques i de jardineria per millorar el passeig del Portal de Sant Roc. L’objectiu de la remodelació és fomentar l’ús per part de vianants de la calçada central, que no està plenament normalitzat.

La tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, afirma que «aquestes actuacions volen donar resposta a les demandes del veïnat i dels comerciants de la zona, que fa temps que reclamaven millores per fer més agradable i còmode aquest vial». Les actuacions que es duran a terme es centraran en crear cinc noves àrees de descans, formades per tres bancs i jardineres de fusta. També es plantarà arbrat de fulla persistent i es col·locaran testos decoratius. 

En aquestes actuacions, també s’ha previst decorar la zona de la calçada central del vial amb il·lustracions de l’artista terrassenca Anna Clariana, que mostraran a persones fent activitats quotidianes. Amb aquestes iniciatives es vol fer més còmode l’espai públic i potenciar el conjunt del Portal de Sant Roc.

 

mapa portal de sant roc