Comença la renovació de la zona de jocs infantils del Passeig, dissenyada per l’alumnat de la Tecnos

L’espai de jocs infantils del Passeig, a tocar de l’escola d’Infermeria, es renova per complet. Aquest dimecres ha començat la retirada dels gronxadors actuals. L’alumnat de primària de l’escola Tecnos, que és molt a prop, ha estat l’encarregat de dissenyar la nova zona infantil a través d’un procés participatiu

Entre els nous elements que han triat, que seran de materials sostenibles, hi haurà una xarranca, un giratori amb una cadira adaptada, un sorral amb una excavadora, un joc de picarols, una estructura de corda per trepar i un gronxador de tres cadires.

També s’instal·larà una taula de lectura i un tronc d’intercanvi de llibres usats tot i que de moment no estarà operatiu per la pandèmia. Els bancs de pedra es substituiran per uns de fusta. La zona de jocs infantils es completarà amb una taula amb el Joc del Drac, inspirat en el joc de l’oca i farcit d’elements de la identitat terrassenca.

Prop de la bassa s’instal·larà un hotel d’insectes, el desè a la ciutat, per fomentar la seva presència en l’equilibri de l’ecosistema.

La remodelació de la zona de jocs infantils del Passeig no comportarà cap tall de trànsit. Els treballs duraran tres setmanes.