Comença la Setmana de la Ciència a Terrassa

Arriba a Terrassa la 26a edició de la Setmana de la Ciència. Del dia 12 al 21 de novembre es realitzaran més de 42 activitats que engloben des de conferències a activitats de portes obertes, tallers i jornades al voltant de la ciència i la divulgació científica. 

La Setmana de la Ciència es dirigeix a tots els públics i té com a objectiu fonamental apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania, sobretot als més joves. La jornada ha començat aquest divendres a les 9:30h amb l’exposició “Veritats Invisibles”, amb accions a l’entorn natural de la Via Verda, i seguirà amb els tallers “Il·lumina’t!” i “Donem pas amb Arduino”. Es tancarà la setmana el diumenge 21 amb les jornades de portes obertes del MNACTEC i del Museu de Terrassa

Aquestes jornades han estat organitzades per l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT), l’Agrupació astronòmica de Terrassa​, la xarxa de biblioteques i el Servei d’Universitats de l’Ajuntament de Terrassa.