Comença la vacunació contra la grip i coincideix amb la 3a dosi contra la Covid

La campanya de vacunació contra la grip ja està en marxa. Mútua de Terrassa cita als seus pacients a través d’un SMS assignant-los dia i hora a l’edifici del carrer Castell. Més endavant, també s’administrarà als respectius Centres d’Atenció Primària. Mútua ha previst 50.000 dosis per a tot el seu territori.

Els experts alerten que aquest any és important vacunar-se contra la grip perquè,  a diferència de l’hivern passat, hi haurà molts casos i coincidiran amb els de Covid.

Per la seva part, el Consorci Sanitari de Terrassa, administra la vacuna contra la grip a les persones majors de 60 anys que passin per consulta per diferents motius. La resta haurà de trucar per concertar una cita. El CST té 15.000 dosis contra la grip demanades per a Terrassa.

Aquest any aquesta punxada coincidirà amb l’administració de la tercera dosi de la vacuna contra la Covid per a les persones grans. El CST demana als seus usuaris que truquin al seu CAP per demanar dia i hora.

El Consorci centralitzarà aquestes dues punxades, una a cada braç, al Centre Cívic Montserrat Roig a partir del dimarts 2 de novembre.

Pel centre primer passaran els majors de 70 anys i es calcula que, cap a la tercera setmana de novembre, els majors de 60.

Per als pacients majors de 70 anys que depenen de la Mútua, aquesta doble punxada també està prevista a partir del dimarts de la propera setmana i a l’edifici del carrer Castell.