Comencen a canviar la gespa del Municipal de Ca n’Anglada

Les màquines ja han entrat al Camp Municipal de Ca n’Anglada per a canviar-hi la gespa artificial. Aquest dimarts al matí els operaris començaven a treure la catifa antiga, enrollant-la en enormes panells. Un cop nu, el terreny de joc ja estarà preparat per a posar-hi la nova gespa, que hauran de trepitjar tant CP San Crisóbal com Terrassa FC la propera temporada, això sí, en categories diferents. A més, també es faran treballs de millora tant en la il·luminació com en els vestidors. Tot plegat per tenir unes instal·lacions a punt per a l’estrena de la lliga, la primera setmana de setembre.

Els terrassistes canviaran de camp temporalment per les obres que s’estan fent a l’Estadi Olímpic, que l’han d’adequar per al Mundial d’Hoquei Femení de l’estiu que ve. Les màquines ja hi treballen. S’ha de sanejar i reparar la graderia general, impermeabiltizar la tribuna, i millorar l’accessibilitat. El projecte també contempla la substitució dels actuals projectors per nous de tecnologia LED, la reparació de les caixes acústiques, un nou sistema de reg i la substitució de la gespa artificial.

Mentrestant, Terrassa FC i San Cristóbal han de fer la pretemporada a diferents camps de la ciutat. Ara, tots dos s’exerciten al camp del Bon Aire, uns als matins i els altres al vespre. D’aquí uns dies es traslladaran al nou Camp de Futbol i Rugbi de Les Fonts.