Comencen a instal·lar la gespa blava a l’Estadi Municipal Martí Colomer

Aquest dimecres s’ha començat a instal·lar a l’Estadi Municipal Martí Colomer la gespa blava d’hoquei que es va fer servir durant el Mundial. Ja fa uns dies que aquesta superfície era en aquest recinte, perquè l’anterior herba s’havia retirat durant l’estiu, però no ha estat fins ara que els operaris han començat a estendre la catifa blava.

Abans s’ha realitzat un aixecament topogràfic per tal de garantir l’anivellament i les pendents del camp i així garantir el seu drenatge. També s’han solucionat els defectes existents en la planimetria i s’ha realitzat la base elàstica. Quan estigui col·locada la gespa, es procedirà a fer una inspecció i neteja de les canaletes perimetrals per deixar la instal·lació preparada pel seu correcte funcionament.

Col·locació Gespa Blava Martí Colomer 2

Els treballs al Martí Colomer finalitzaran a principis de 2023

La previsió és que les obres s’allarguin fins a principis de 2023, tot i que el Línia 22, usuari del recinte, podrà tornar a fer-ne ús durant el mes de novembre. Tot i així, les circumstàncies meteorològiques podrien alterar el calendari.

Paral·lelament també es col·locarà la nova gespa de l’Estadi Olímpic per a la pràctica del futbol, segons els segells FIFA Quality i les normes NIDE. Els diferents equips del Terrassa FC tenen previst traslladar la seva activitat a finals del mes de gener de l’any vinent.

Voracys és l’empresa adjudicatària d’aquests treballs, que tenen un pressupost de 746.672,52 euros IVA inclòs.