Comencen a treballar 6 dones al Consell Comarcal en el marc del programa Treball i Formació

Aquesta setmana han començat a treballar al Consell Comarcal del Vallès Occidental 6 persones per a realitzar diferents tasques a la institució, en el marc de la convocatòria 2020 del Programa Treball i Formació de la Generalitat de Catalunya. El projecte té com a objectiu afavorir la contractació de persones en situació d’atur, perquè puguin adquirir una experiència laboral i competències professionals a través de la formació transversal, facilitant així una posterior inserció al mercat de treball. Entre les persones contractades n’hi ha dels municipis següents: Sant Cugat del Vallès, Viladecavalls, Sabadell, Castellbisbal i Polinyà.

El programa està cofinançat pel Fons social Europeu i en aquesta edició està adreçat únicament a dones en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades, víctimes de violència de gènere o dones en risc de caure en situació d’atur de molt llarga durada no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni d’ajuts, preferentment més grans de 52 anys.

D’altra  banda, les 6 dones treballaran de forma proactiva, des dels seus llocs de treball, per a la presa de consciència de les desigualtats i situacions de discriminació a l’entorn laboral. Es fomentaran accions de sensibilització en aquest sentit.

Els contractes tenen una durada d’un any i incorporen també  80 hores de formació en temes transversals.