Comencen els casals municipals d’hivern amb la majoria de places becades

Vuit entitats de lleure de la ciutat col·laboren amb l’ajuntament en l’organització dels casals municipals d’hivern que començaran dilluns i s’allargaran fins al 3 de gener. Hi participaran un total de 470 infants i joves, d’entre 3 i 17 anys, la major part dels quals són infants i adolescents en situació de vulnerabilitat. És per aquest motiu que l’Ajuntament atorgarà 375 beques, la majoria de les quals del 100%. D’aquesta manera es garanteix la cobertura de les seves necessitats bàsiques durant el període de vacances d’hivern.

Els casals d’hivern compleixen una funció socioeducativa integral a càrrec de professionals del lleure infantil, socialment inclusiva i que cobreix un ampli ventall de necessitats d’infants i joves, més enllà de l’alimentació bàsica, i és que inclouen l’esmorzar i el dinar.

El 3 de gener els infants que participen als casals visitaran el saló Juguem+. A més també aniran a la pista de gel els dies 24, 27 i 30 en diferents torns. Aquest any els Casals arriben a la setena edició i l’Ajuntament hi ha destinat 79.906 euros.