Comencen les obres a la Rambla, a la rotonda de la Bicicleta i al tram de Parc Vallès del carrer Colom

L’Ajuntament aprofita que mitja ciutat és de vacances per fer obres de reasfaltat en diversos carrers. Aquesta setmana en comencen tres amb un import total de 750.000 euros. Són a la Rambla d’Ègara, a la rotonda de la Bicicleta i en un tram del carrer Colom del polígon Santa Margarida.

A la Rambla es reasfaltarà el tram entre els carrers de Gutenberg i Blasco de Garay i es farà en dues fases per minimitzar l’afectació al transit. En la primera, que s’allargarà fins divendres, es treballarà en els carrils de baixada mentre que del 6 al 23 d’agost es farà als de pujada. En tot aquest període els autobusos i vehicles autoritzats que pugin per la Rambla seran desviats pels carrer Doctor Cabanes, Vinyals i Portal de Sant Roc per reincorporar-se a la Rambla. Els que baixin ho seguiran fent per la mateixa Rambla en els carrils habituals o ens els de pujada. Les obres obliguen a desplaçar les parades de bus i taxi.

També aquest dilluns comencen els treballs previs pel reasfaltat de la rotonda de la Bicicleta, al passeig 22 de Juliol. Dimarts 7 i dimecres 8 es faran les obres de la meitat sud de la rotonda i dimecres 9 a la meitat nord. El dia 10 es tallarà tota la rotonda per fer-hi la capa asfàltic superior. El trànsit en sentit Estació del Nord es desviarà pels carrers Sant Gaietà, Montserrat i Sant Leopold i en sentit Rambla pels carrers de la Independència i Transversal. Les línies 1, 2, 3 i 6 es desviaran per l’avinguda Josep Tarradellas, Abat Marcet i Bartoneu Amat.

Finalment, al carrer Colom es repararà el paviment entre l’avinguda Tèxtil i el carrer Albert Einstein i a la rotonda de Parc Vallès, al polígon Santa Margarida. Els vehicles es desviaran per itineraris alternatius. Les obres es preveu que acabin el 17 d’agost.