Comencen les obres a l’Estadi Olímpic i ja està col·locada la gespa del camp de Les Fonts

Aquest dilluns han començat les obres de remodelació de l’Estadi Olímpic, que en el proper any han de canviar substancialment la imatge d’aquesta instal·lació pel Mundial Femení de Hockey de l’estiu vinent. De fet la data fixada del lliurament de l’obra és al març de 2022. De moment s’ha establert un cordó de seguretat amb una tanca perimetral a la zona exterior de tribuna per començar a actuar sobre la coberta.

Vialser és l’empresa constructora d’unes obres que també inclouen el sanejament i la reparació de la graderia general, la impermeabilització de tribuna, així com la millora de l’accessibilitat. El projecte també contempla la substitució dels actuals projectors per nous de tecnologia LED, la reparació de les caixes acústiques, un nou sistema de reg i la substitució de la gespa artificial. De fet s’espera que el 2 o el 3 d’agost les màquines actuïn sobre el terreny de joc. No s’actuarà sobre el gol sud, molt deteriorat i inhabilitat, ja que s’ha d’enderrocar i fer-lo de nou, fet que encaria un pressupost que s’alça fins als 4,3 milions d’euros.

Això permetrà al Terrassa FC iniciar dilluns vinent la pretemporada sobre l’Olímpic i només durant aquella primera setmana. A partir de la següent tant el primer equip terrassista com el del CP San Cristóbal s’exercitaran al camp del Bonaire, uns als matins i els altres al vespre, ja que el canvi de la gespa al Municipal de Ca n’Anglada també començarà durant la primera setmana d’agost.

Després les dues plantilles es desplaçaran al nou camp de futbol i de rugbi de Les Fonts. Ja s’ha col·locat la totalitat de la gespa artificial i també s’ha procedit a la senyalització de l’àrea de joc, però s’ha d’instal·lar el sistema de reg. No s’espera que els treballs estiguin acabats fins ben entrat el mes d’agost. L’objectiu és que Les Fonts sigui provisionalment l’escenari d’entrenaments tant de Terrassa com de San Cristóbal fins que els dos equips puguin exercitar-se a Ca n’Anglada, uns dies abans de començar la lliga el cap de setmana del 4 i 5 de setembre.

La gespa del camp de Les Fonts està col·locada i senyalitzada