Comencen les obres al carrer Sant Llorenç

Comença la remodelació del carrer Sant Llorenç, entre els carrers de la Rasa i de Sant Isidre. El vial romandrà tancat al trànsit a partir d’avui i fins que finalitzin les obres, que duraran prop de quatre mesos.

Amb un pressupost de 335.000 euros, la remodelació constarà de dues fases: la primera, afectarà al carrer de Sant Llorenç des de la Rasa fins a la finalització del parterre. La segona fase correspon a la resta de la via fins al carrer de Sant Isidre.

L’Ajuntament ha donat resposta a una demanda històrica, i té l’objectiu d’ampliar l’espai per als vianants, convertint el tram en un carrer de plataforma única. Amb aquesta mesura, es facilitarà l’accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda. El projecte també contempla crear un espai de més vegetació, amb nous espais verds i lliures de barreres arquitectòniques.

El servei de Mobilitat de l’Ajuntament de Terrassa informa que, durant aquest temps, els contenidors del carrer Sant Llorenç es traslladaran a la plaça Vapor Ventalló. Els camions de recollida de residus accediran a la nova ubicació pel carrer de Joan Baptista Galí.