Comencen les obres de condicionament d’un solar per a aparcament a Sant Llorenç

Comencen les obres de condicionament d’un solar d’uns 1.100 m2 per a aparcament al barri de Sant Llorenç. El terreny està ubicat entre els carrers del Cavall Bernat i Montcau i l’avinguda del Vallès. La zona s’adequarà per encabir-hi 52 places, dues d’elles d’aparcament adaptable.

El projecte mantindrà les voreres perimetrals de l‘illa urbana, habilitant la zona amb noves capes de base i paviment. L’objectiu d’aquests treballs ha de permetre l’ordenació del barri, limitant la zona d’aparcament amb un bordó perimetral i marcant el desnivell entre la vorera i el paviment de l’aparcament. A més, es senyalaran i marcaran les places d’aparcament i s’instal·larà enllumenat públic.

Les obres, amb un termini d’execució de dos mesos, van a càrrec de la Constructora Infraestructures, Serveis i Obres del Vallès, S.L. El cost total de l’actuació és de gairebé 85.000 euros.

Aquesta és una mesura reclamada pel veïnat d’aquesta zona de la ciutat, caracteritzada per un tipus d’habitatge de blocs de pisos sense pàrquing. A més, s’afegeix a la creació de l’aparcament nocturn a l’avinguda de Béjar.