Parc Vallès Futur

Comencen les obres de remodelació de Parc Vallès

Parc Vallès ha iniciat aquesta setmana les obres de remodelació de les seves instal·lacions. Els treballs consisteixen en incorporar les principals línies del concepte denominat Shopping Promenade® creat per la propietària FREY.

Amb les millores, FREY mantindrà l’oferta comercial i d’oci dirigida a un públic familiar. L’objectiu, però, és convertir-lo en un espai lúdic i amable. Així el recorregut per als vianants incorporarà elements decoratius, mobiliari urbà, paisatgisme, espais de jocs infantils i elements d’aigua per crear un ambient càlid, amb identitat d’esperit urbà.

S’instal·laran marquesines de fusta al passeig de botigues, per aconseguir un major confort dels visitants a l’estiu, es pintaran les façanes dels edificis amb tons més càlids, es restauraran els paviments i es milloraran els itineraris de trànsit rodat, tant a l’interior com als accessos i sortides del recinte, millorant la circulació i optimitzant el temps en aparcar, mitjançant un sistema de guiatge. Els cinc mesos que durin les obres, Parc Vallès continuarà obert.

L’empresa volia fer aquesta remodelació després de la compra del centre comercial el 2018, però diferents circumstàncies han retardat l’inici de la transformació fins aquest any, que coincideix amb el 25è aniversari del Parc.

Parc Vallès Futur

Thibault Coatanea, Head of Iberia de FREY, destaca que “el concepte Shopping Promenade® convidarà als seus usuaris a gaudir d’un lloc confortable, experiencial i sostenible” i afegeix que “davant els desafiaments climàtics i ecològics i en un moment en el que el comerç físic experimenta canvis significatius, FREY respon transformant els seus actius en un punt de reunió de persones i només un lloc on comprar” . Coatanea afegeix que “Hem tingut una experiència molt favorable i amb una gran acollida en un centre comercial que acabem de reformar a Portugal, veient una millora de les afluències, amb registres de visitants superiors a 2019. Estem convençuts d’aconseguir uns resultats semblants al Parc Vallès i poder brindar a la ciutadania un parc de referència.

L’estudi d’arquitectura europeu Broadway Malyan ha estat l’encarregat de dissenyar el nou Parc Vallès.