Comencen les obres per arreglar les deficiències d’impermeabilitat de la plaça del carrer del Nord

L’Ajuntament ha iniciat aquest dimecres les obres de reparació i nova impermeabilització de la plaça pública situada a l’alçada del numero 69 del carrer del Nord, davant de l’escola Airina, i amb accés també des del carrer Sant Leopold. A sota hi ha una setantena de places d’aparcament distribuïdes en tres plantes. L’aparcament és privat però la plaça de sobre és d’ús públic.

El sostre de la planta superior pateix, des de fa anys, filtracions i deficiències que deterioren l’estructura de l’edifici per la mala impermeabilització de la plaça pública, de 700 metres quadrats. Ara hi comença una intervenció municipal després d’una llarga reclamació per part dels usuaris dels aparcaments.

Del projecte tècnic i de la direcció d’obra se n’ha encarregat la propietat privada. L’Ajuntament es fa càrrec de bona part de l’obra assumint 100.000 dels 155.000 de cost pressupostats. Els 55.000 restants els abonaran els propietaris dels aparcaments.

L’Ajuntament aprofitarà la nova impermeabilització de la plaça per donar-li una nova imatge i fer-la més accessible, construint una nova rampa d’accés en dos trams des del carrer Sant Leopold.

Arran de la intervenció es canviarà el paviment de la plaça. Els rectangles vermells actuals donaran pas a un nou disseny majoritàriament grisós però amb un degradat cap a tons vermellosos.

Un cop acabada la remodelació de la plaça la Comissió del Nomenclàtor li assignarà un nom.