Comencen les obres per millorar un tram de la xarxa de clavegueram al carrer de Colom

L’Ajuntament ha començat els treballs per executar un nou tram de la xarxa de clavegueram al carrer de Colom, situat entre l’avinguda de Jacquard i el carrer de Wagner. Les obres es fan per connectar nous claveguerons i millorar, així, el drenatge superficial en cas de pluges.

Les obres van a càrrec de l’empresa Salvador Serra S.A. El pressupost d’adjudicació és de 65.098 euros i el termini d’execució previst és de vuit setmanes.

Els treballs es realitzaran en dues fases per reduir les afectacions a la via pública. La primera ja és en marxa i finalitzarà el 25 de novembre i contempla l’ocupació parcial de la calçada del carrer de Colom i la reserva de tot l’estacionament que hi ha en el tram comprès entre els carrers de Wagner i de Rafael Roig.

La segona s’executarà a partir del 25 de novembre i preveu l’ocupació parcial del carrer de Colom i la reserva de tot l’estacionament que hi ha entre els carrers de Rafael Roig i l’avinguda de Jacquard. No obstant això, no hi haurà afectacions al trànsit perquè s’utilitzarà la zona d’aparcament del costat est pel pas dels vehicles i els veïns podran accedir als seus habitatges i pàrquings.

D’altra banda i fins al dia 4 de novembre, l’Ajuntament realitzarà un total de 27 millores d’asfaltat, total o parcial, a passos de vianants de diversos barris de la ciutat. Un d’aquests punts és el Carrer de Menéndez y Pelayo, entre els carrers de Bages i Sindicat a partir d’aquest 31 de novembre, amb afectacions al servei d’autobús.