Comencen les restriccions de trànsit per la Festa Major

La nit de dimecres es començaran a aplicar les restriccions de trànsit necessàries per a la l’organització dels actes i per garantir la seguretat de la festa. La Rambla d’Ègara es tallarà dimecres, 28 de juny, a les 23.30 h, entre la plaça del Doré fins al Centre Cultural -a l’alçada del carrer Arquimedes-, i no s’obrirà novament fins a les 6 h del dimarts, 4 de juliol.

Altres vies principals es tallaran també al trànsit de vehicles el dimecres, 5 de juliol: l’avinguda Josep Tarradellas, l’avinguda Abat Marcet i la ronda de Ponent, que estaran tancades entre les 21 h i la mitjanit amb motiu del castell de focs, punt i final a la Festa Major. En el cas del carrer Volta, hi haurà un tall total intermitent entre el carrer d’Arquimedes i la Rambla d’Ègara per la celebració de l’activitat “En-volta’t”, el divendres, 30 de juny, de 17 a 21 h, i el dissabte, 1 de juliol, també de 17 a 21 h.

L’Ajuntament recomana no circular durant la Festa Major en vehicle privat pel centre, sobre tot de dijous a dilluns, i fer-ho a peu, bicicleta o transport públic. S’aconsella evitar els carrers Arquimedes i Galileu i utilitzar les rondes com itinerari alternatiu.

Afectacions del transport públic

Totes les línies d’autobús que circulen normalment per la Rambla (L1, L2, L3, L4, L5, L6, L8, L9, L12 i interurbanes) es desviaran pels carrers Arquimedes i Galileu a partir de dijous, 29 de juny, i fins dilluns, 3 de juliol, fent les parades assignades en aquests carrers (veure plànol adjunt). Les línies 2, 3, 4, 5, 8 i 9 oferiran servei fins a les 3 h de la matinada el divendres, dissabte i diumenge de Festa Major.

El servei es veurà afectat amb motiu dels focs artificials el dimecres, 5 de juliol, a partir de les 21 h, a totes les línies amb itinerari per les avingudes de l’Abat Marcet i de Josep Tarradellas (línies 4, 5, 8 i 9). Aquestes línies seran desviades cap al passeig del Vint-i-dos de Juliol i la carretera de Rellinars, per retornar al seu recorregut habitual. En finalitzar el castell de focs i el rom cremat, hi haurà un servei especial de les línies 2, 3, 4, 5, 8 i 9 que sortirà de la plaça Lluís Companys i que arribarà als barris.

D’altra banda, totes les línies d’autobusos interurbans faran parada a l’estació d’autobusos de la plaça del Doré. Pel que fa als taxis, la parada de la Rambla d’Ègara, entre el carrer del Doctor Cabanes i el portal de Sant Roc, es trasllada al carrer Columel·la des de les 7 h del dijous 29 de juny fins a les 6 h del dimarts, 4 de juliol. També hi haurà una altra parada davant el Cap Rambla.

El divendres, dissabte, diumenge i dimecres, els autobusos municipals tindran horaris especials, que podeu consultar a www.tmesa.com i al programa de Festa Major (www.terrassa.cat/festamajor). També podeu consultar els canvis de mobilitat durant la Festa Major a www.terrassa.cat/transit i seguir @trsmobilitat al twitter.