Comissions Obreres fa una crida a votar diumenge per evitar que la dreta retalli drets laborals

Comissions Obreres demana al seu milió d’afiliats dels seus afiliats que convenci almenys cinc persones per a que no es quedin a casa i vagin a votar diumenge. És la recepta del sindicat per defensar la democràcia i els drets dels treballadors. Ho fan després que bona part del vot progressista es quedés a casa en les eleccions municipals del maig i que, com a conseqüència, l’extrema dreta hagi entrat en governs com el de les Illes i el País Valencià.

Apresa la lliçó Comissions Obreres vol mobilitzar l’esquerra per evitar que PP i VOX sumin majoria absoluta. La seva victòria, diuen, llançaria per terra la tasca dels darrers anys en millora de les pensions, de l’ocupació, del salari mínim i de drets laborals.

Per Comissions Obreres, si guanya la dreta, caldrà començar una nova etapa de mobilitzacions per combatre les polítiques del nou govern, previsiblement desfavorable, diuen, cap a la classe treballadora.

Sobre la possibilitat que el PSOE s’abstingui a la investidura per facilitar un govern del PP sense VOX, Ivan Ramos diu que en cap cas hauria de ser un xec en blanc i que abans caldria pactar quines polítiques duria a terme el nou executiu.