Compromís històric del CN Terrassa a Turquia

L’equip masculí de waterpolo del CN Terrassa té aquest dimecres una fita amb la història. Els de Dídac Cobacho afronten el partit de tornada de les semifinals de la Challenger Cup contra l’Enka Istanbul, amb un avantatge de tres gols (15 a 12) del partit d’anada de l’eliminatòria disputada a l’Àrea Olímpica. L’expedició egarenca ja ha marxat aquest dimarts cap a Turquia per execitar-se en l’escenari del partit, que arrencarà a les 16.30h (hora catalana).

El tècnic local ha assenyalat que “som conscients de l’avantatge que portem, però hem d’anar a per la victòria en un escenari calent per l’afició que arrossega al darrere l’Istanbul. Hem de ser un equip madur durant tot el partit. Hem d’evitar gols ràpids i contraatacs fàcils i no precipitar-nos en atac”. Cobacho no podrà comptar amb els joves Guillem Comas i Albert Sabadell, tots dos lesionats.

En cas de passar a la final, la primera a nivell continental en la història del club egarenc, el CN Terrassa es podria trobar amb l’altre representant de la lliga espanyola, el Tenerife Echeyde, que viatja a Grècia amb un gol de renda (11-10) del seu partit de semifinals contra l’Apollon Smyrnis.

Waterpolo Turquia (1)

[Font imatge: CN Terrassa]

Waterpolo Turquia

[Font imatge: CN Terrassa]