Compte enrere de la V edició de la Fira de l’Oliva

Comença el compte enrere de la cinquena edició de la Fira de l’Oliva, al barri de Ca n’ Anglada. En aquesta ocasió la fira se celebrarà aquest dissabte, i aquest migdia s’ha festejat la seva presentació. Un any més, els carrers del barri s’ompliran de parades de productes relacionats amb l’oli, les olives i derivats. També comptaran amb un ampli programa d’activitats, que inclouen tasts d’oli, xerrades, tallers, activitats infantils, concursos i concerts.  El que tampoc faltarà en aquesta cinquena edició de la fira és el ja tradicional concurs de llançament de pinyols, la plantació d’una olivera i l’esperada ruta de tapes, entre el 25 d’abril i el 5 de maig.

Es tracta d’una activitat transversal, ja que engloba gastronomia, comerç, cultura, art i música. Amb l’objectiu de promocionar el comerç local, impulsar el barri de Ca n ’Anglada i, conseqüentment, la ciutat de Terrassa.

L’Associació de Comerç de Ca n’ Anglada compta amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa i la col·laboració de la Diputació de Barcelona, d’entre altres, per l’organització d’aquest esdeveniment.