Compte enrere per a la Copa del Rei i de la Reina d’hoquei herba de València

Les instal•lacions valencianes de Beteró acolliran des d’aquest divendres i fins diumenge la Copa del Rei i de la Reina d’hoquei herba, el primer títol nacional de la temporada. Cinc dels setze equips són terrassencs, que buscaran agafar el relleu del RC Polo i del Club de Campo, els actuals campions masculí i femení, respectivament.

La Copa s’iniciarà amb un derbi masculí (10.30h) als quarts de final, el que disputaran el CD Terrassa i el Club Egara. A priori els ratllats, que són caps de sèrie, surten com a clars favorits i més tenint en compte l’últim precedent a la lliga, quan es van imposar per 4 a 0. Però el torneig del KO sempre depara moltes sorpreses i el quadre de Les Pedritxes, l’últim en aconseguir el bitllet cap a València, tindrà moltes coses a dir. El vencedor d’aquesta eliminatòria s’enfrontarà al guanyador del Júnior FC – FC Barcelona en semifinals.

Per l’altre cantó del quadre l’Atlètic Terrassa, subcampió l’any passat, ho tindrà força més complicat per arribar al darrer partit. En quarts s’ha de veure les cares amb els campions (15.00h), un RC Polo que ja el va derrotar en la final de la passada edició. En cas de passar ronda els de Can Salas tindran com a rival el vencedor del derbi madrileny entre l’SPV Complutense i el Club de Campo.

Copa de la Reina

CD Terrassa i Club Egara són els representants femenins a la Copa. El conjunt de Les Pedritxes serà el primer en debutar i tindrà com a primer adversari el RC Polo en una eliminatòria (10.30h) que es preveu força equilibrada, tot i que per arribar a la final es trobaria un dur oponent en semifinals, o SPV Complutense o Júnior FC.

També té un pronòstic incert la ronda de quarts de les ratllades, que s’enfrontaran a la UD Taburiente (17.15h). L’altra eliminatòria sembla a priori més assequible per a un Club de Campo que surt clarament com a favorit davant el Sardinero i també per revalidar el títol.

Les semifinals tindran lloc dissabte i les finals estan programades pel diumenge a les 11 del matí, la femenina, i a les 13.30h la masculina.

El Club de Campo va guanyar l’última edició de la Copa de la Reina disputada a Can Salas