Compte enrere per l’entrada en funcionament del nou CAP Can Roca

Tot a punt per a la posada en marxa del CAP Can Roca. El nou equipament d’atenció primària entrarà en funcionament aquest proper dilluns, 3 d’octubre. Serà un moment molt esperat pels veïns de la zona nord de Terrassa, que aquest dijous han gaudit de la primera de les dues jornades de portes obertes per visitar el centre. Situat a la cantonada del carrer de Fàtima amb el Parc de les Nacions Unides, l’equipament podrà atendre gairebé 24.000 persones.

Cap Can Roca 3

El nou CAP Can Roca, d’uns 1.800 m2, ha estat construït en uns terrenys cedits per l’Ajuntament. El projecte ha comptat amb un pressupost de 4,2 milions d’euros, finançats pel Servei Català de la Salut. L’edifici de dues plantes, de passadissos amples i molt lluminós, disposa d’un total de 32 consultes, a més d’una aula d’educació sanitària i altres espais per a realitzar-hi diferents activitats. La gestió anirà a càrrec d’uns 70 professionals del Consorci Sanitari de Terrassa, amb una plantilla que inclou metges de família, pediatres, infermeres, odontòlegs o referents de benestar emocional, entre d’altres. Els usuaris que requereixin atenció especialitzada seran derivats a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, convertint-se així en el primer centre de la ciutat que adopta aquest model de gestió dual.

Cap Can Roca 4
El CAP Can Roca obrirà de dilluns a divendres, de 8h del matí a 8h del vespre. Prestarà atenció sanitària a demanda, programada i urgent, tant a la població adulta com a la infantil. Tots els veïns que vulguin conèixer aquestes noves dependències, poden visitar el nou CAP en la segona jornada de portes obertes que es realitzarà aquest divendres a partir de les 4h de la tarda.

Cap Can Roca 1