Ciclistes Carretera

Concentració ciclista a Can Petit arran de l’accident mortal de la carretera de Castellar

La Federació Catalana de Ciclisme ha organitzat per a aquest dissabte a les 9 del matí una mobilització arran de l’accident mortal d’un ciclista a la carretera de Castellar. La crida compta amb la participació també del Club Deportivo RCR19 de Terrassa.

A partir d’aquesta hora es farà una concentració ciclista a la rotonda de Can Petit a Terrassa, molt a prop del lloc del sinistre. Des d’aquesta zona, els concentrats es desplaçaran en bicicleta fins al punt quilomètric 20, lloc de l’accident, amb l’objectiu de col·lapsar la carretera de Castellar. Un cop allà, es llegirà un manifest.

Recordem que dos turismes i tres ciclistes es van veure implicats en un xoc el passat dissabte a l’alçada de les instal·lacions de Can Salas. ​La víctima mortal era un dels ciclistes, un home de 44 anys i veí de Terrassa. També va resultar ferit un segon ciclista que va ser traslladat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, en estat crític. El tercer ciclista, ingressat a l’Hospital de Terrassa, va ser el ferit menys greu.

Després de ser detingut el jutge va deixar en llibertat amb càrrecs el conductor implicat en l’accident.

Notícia relacionada: