Concentració de les treballadores del SAD del Consell Comarcal l’1 de juliol

Arrel de tota la situació laboral de les treballadores familiars i les auxiliars de la llar del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD)del Consell Comarcal del Vallès Occidental que CCOO ha convocat una  concentració el proper dimecres, 1 de juliol, a les 18.00 hores a la plaça de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda. Aquest servei actualment està gestionat per l’empresa  People Plus Innovation,  que pertany al Grupo Optima.

El sindicat denuncia les conseqüències de deixar  un servei essencial en mans d’empreses privades, per part de les administracions públiques aquestes corporacions tan sols persegueixen un interès econòmic. Per CCOO aquestes activitats essencials vinculades a les cures de la gent gran i persones dependents han d’estar controlades des de l’administració i s’ha de vetllar pels drets de les treballadores i per la qualitat del servei i l’atenció de les persones usuàries. 

Han estat mesos de lluita constant, diuen,  exigint unes condicions òptimes de seguretat i salut tant per a les reballadores com per als usuaris i les usuàries del servei i poder seguir fent la seva feina amb les mesures de seguretat i higiene adequades per prevenir possibles contagis.