Concentració de suport a les dues persones que han declarat davant els Mossos

Aquest dilluns al matí han passat a declarar per la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Terrassa, dues persones acusades de desordres en la passada manifestació del dimecres passat dia 30 d’Octubre. Aquesta manifestació va recórrer la ciutat i va acabar davant la comissaria dels Mossos amb el llençament de pintura. Una vintena de persones han respost a la crida del CDR per solidaritzar-se amb les dues acusades davant la comissaria.

Les noies han declarat durant uns deu minuts, moment en el qual els concentrats han cridat consignes com “la solidaritat és la nostra millor arma”. Després de declarar, les acusades han sortit al carrer i la concentració s’ha disolt sense més incidents. El CDR de Terrassa denuncia la persecució política que estant patint molts dels participants a les concentracions d’aquests dies amb motiu de la Sentència del Suprem en contra dels independentistes.

Per això cada dilluns a partir de les 7 del vespre convoquen a concentrar-se al Raval per demanar la llibertat dels 7 companys empresonats el passat 23 de Setembre i que ara es troben a Soto del Real.