Concentració de suport als 51 treballadors de Correus de Barcelona que encara són fixos-discontinus

UGT ha convocat aquest divendres a Terrassa una concentració de suport als 51 treballadors de Correus de Barcelona que encara són fixos-discontinus i denunciar la precarietat del seu lloc de treball.

Des del 2006, 125 treballadors esperaven obtenir una plaça a temps complet. El sindicat ha impulsat diverses accions per forçar la direcció de recursos humans a oferir, mitjançant el concurs de trasllats, el nombre suficient de vacants per desbloquejar la situació d’aquest col·lectiu.

Gràcies a aquesta lluita, s’ha aconseguit que 74 treballadors hagin obtingut plaça. Ara la UGT exigeix a Correus que resolgui els 51 casos pendents.

D’altra banda, UGT rebutja la retallada de 60 milions d’euros al Servei Postal Universal que el Ministeri de Foment ha presentat en el Projecte de Pressupostos Generals de l’Estat de 2017. El sindicat alerta que aquesta disminució posarà en risc la viabilitat econòmica de Correus, la supressió de llocs de treball i una important pèrdua de qualitat en la prestació del servei.