Concentració d’Unitat contra el Feixisme i el Racisme davant d’una carpa de Vox a Ca n’Anglada

Protesta antifeixista aquest diumenge al matí contra una carpa de Vox al barri de Ca n’Anglada. Unes 80 persones s’hi han concentrat, convocades per l’assemblea local d’Unitat contra el Feixisme i el Racisme de Terrassa, que fa pocs dies que s’ha activat i que ja compta amb més d’un centenar d’activistes.

La concentració s’ha convocat per rebutjar, segons l’organització, els discursos «feixistes, racistes, islamòfobs i misògins» de Vox, que a les últimes eleccions generals va superar els 8.600 vots a la ciutat.

Els activistes han repartit fulletons on explicaven els motius pels quals consideren que Vox no hauria d’estar a les institucions. Tot i que no es preveia una concentració davant de la parada, finalment els manifestants s’han repartit per la plaça, just davant de la carpa, protegida per un cordó dels Mossos d’Esquadra.

La carpa de Vox era el primer acte de campanya del partit a la ciutat. La formació d’extrema dreta preveu organitzar parades informatives per tota la ciutat, amb la presència dels afiliats locals i, també, d’alguns dels candidats per la demarcació de Barcelona.