Concentracions de protesta al Raval de Montserrat i plaça del Dr. Robert

Precisament la concentració de cada dilluns al Raval de Montserrat del col•lectiu dels pensionistes de Terrassa s’ha transformat en el primer punt de protesta contra la decisió del Tribunal Suprem per la sentència del Procés. Unes 150 persones s’han concentrat davant de l’Ajuntament.

Part d’aquests concentrats han aprofitat per dirigir-se posteriorment a la manifestació a Barcelona, prevista a partir de la una de la tarda a la plaça Catalunya. També al migdia s’han concentrat desenes de treballadors de l’hospital Mútua de Terrassa, davant mateix del centre assistencial, a la plaça del Doctor Robert. Igual han fet estudiants de l’Escola d’Infermeria i empleats de l’hospital de Sant Llàtzer.

A Terrassa, aquesta tarda a dos quarts de 8 està convocat com cada dia l’acte “Cants per la llibertat”, on està previst que es llegeixi un manifest de rebuig a la sentència. Posteriorment s’ha programat a partir de les 8 del vespre una manifestació organitzada per l’ANC – Terrassa per la Independència, el local del qual romandrà obert de 4 a 7 de la tarda a causa del moment excepcional que viu Catalunya, segons aquesta entitat.