Concert de cloenda del Festival de Jazz amb Pau Bombardó com a gran protagonista

La 37a edició del Festival de Jazz de Terrassa ha interpretat els seus últims compassos durant aquest cap de setmana. Després de 18 dies d’oferta musical, el final de festa s’ha celebrat a la Nova Jazz Cava amb un concert que ha tingut com a gran protagonista el bateria barceloní Pau Bombardó, distingit enguany amb el premi Jazzterrasman 2018. El guardó atorgat pel Festival des de ja fa 16 anys, reconeix la trajectòria musical, la tasca en la divulgació del gènere jazzístic i la vinculació del músic amb la ciutat de Terrassa.

El concert de tancament, amb cert caire d’homenatge, ha comptat amb la participació de fins a 15 músics; tots ells, amics i companys que han format part de l’extensa carrera de Pau Bombardó, des dels seus inicis el 1975. Un entranyable retrobament que servia per posar el punt final a tres setmanes de ritme jazzístic.

D’altra banda, la pluja ha obligat aquest dissabte al migdia a canviar la ubicació del concert del francès Dany Doriz. L’intèrpret de vibràfon ha actuat finalment sota cobert, a la Nova Jazz Cava, enlloc de la Plaça Vella com estava previst inicialment. L’oferta de concerts del cap de setmana es completava divendres amb l’actuació del pianista Uri Caine al Centre Cultural. El músic de Filadèlfia debutava així a un Festival de Terrassa que ja es prepara per la propera edició.