Taller Musica En Viu Estae Web

Concert de country, folk i rock en directe, a Terrassa

El Teatre Alegria de Terrassa acollirà el proper dijous 2 de març, a les 18 h, un concert de música en directe amb els grups All Woods i Golconda. La planificació, muntatge, sonorització i execució tècnica del concert van a càrrec de l’alumnat de 2n curs de les especialitats de Luminotècnia, So i Maquinària escènica de l’Escola Superior de Tècniques de l’Espectacle (ESTAE). I és que el concert és, de fet, un taller pràctic que permet als estudiants enfrontar-se i conèixer de primera mà tots els processos propis d’un espectacle de música en viu.

En el procés de planificació i muntatge del concert hi participen setze estudiants de l’ESTAE, amb el suport i supervisió de sis docents del centre.

Al llarg del curs l’ESTAE organitza diversos tallers de pràctica escènica que constitueixen una part bàsica del procés de formació dels estudiants. Aquestes pràctiques són reproduccions controlades de la realitat en les quals l’alumnat aprèn els procediments de la professió exercitant-los amb l’objectiu d’assolir el grau de competència professional necessari de cara a la seva propera inserció en el món laboral. Els tallers es fan en col·laboració amb les altres escoles de l’Institut del Teatre i amb escoles de fora de l’Institut, grups de música i companyies professionals, entre d’altres.

Country, folk i rock

All Woods és una banda que aposta des dels seus inicis pel Country i el New Country més actual i per sons d’arrel americana amb una clara influència de noms com Alan Jackson, Brooks & Dunn, Zac Brown Band, Brad Paisley o Luke Combs, referents del Country de les últimes tres dècades, la màxima efervescència dels quals s’expressa en el directe.

Golconda és un grup nascut el 2020 entre Barcelona, el Llobregat i el Vallès, amb arrels també a Itàlia. El seu so és una barreja única entre folk (música irlandesa, balcànica, manouche…) i rock progressiu. Els seus concerts són una dosi explosiva d’energia i virtuosisme. A finals de 2021 ha vist la llum el seu primer disc, produït Per Bernie Sánchez i Iban Rodríguez (Mishima, Companyia Elèctrica Dharma, Joana Serrat, Enric Montefusco, Mine!…).

El concert, que és gratuït i obert al públic, tindrà lloc de 18 a 21.30 h. Per accedir-hi, cal reservar entrada a través d’aquest formulari en línia.