Rock'in

Concert del Rock’in al Teatre Alegria

El divendres 28 de juny, a les 18 h, al Teatre Alegria de Terrassa es durà a terme la quarta edició del Rock’in. Un concert en què actuaran diversos combos musicals formats per alumnat de 2n, 3r i 4t d’ESO de l’Institut Escola Feixes. 

El Rock’in és un projecte per a la pràctica musical per a centres educatius de secundària que dura tot el curs escolar, es fa en l’horari lectiu de música del centre i a tots els cursos que fan música. Aquest projecte pilot està dissenyat per les Cases de la Música. Està coordinat en xarxa amb 22 instituts de Catalunya. Es tracta d’un projecte pedagògic innovador que té com a objectiu transformar l’ensenyament musical als instituts de secundària catalans.

En el cas de Terrassa, el Rock’in té lloc a l’Institut Jaume Cabré. Allà una professora de la Cooperativa Rock’in exerceix com a suport extern, acompanyant el treball individual d’instruments i dels diferents combos. Per posar punt i final al treball que els alumnes han realitzat durant tot l’any, es fa la mostra de final de curs dels combos de Rock’in de l’Institut Jaumé Cabré on hi participen més de 12 grups d’alumnes.

Els estudiants de l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE) s’encarregaran de la gestió del muntatge tècnic del concert, així com del servei de la funció. Hi participaran una desena d’alumnes de les tres especialitats formatives que ofereix l’ESTAE: Luminotècnia, Maquinària escènica i So. L’experiència forma part de les activitats d’Aprenentatge i Servei de l’Institut del Teatre.