Concert "Mai ens robaran la música" amb Hereus del Beat i Galgo Lento

Hereus del Beat i Galgo Lento organitzen un concert a l’antiga Faktoria, després de patir un robatori al seu estudi de gravació

Els grups Hereus del Beat i Galgo Lento oferiran aquest dissabte al vespre el concert “Mai ens robaran la música” a l’antiga Faktoria, la Sala Rasa 64  de  la mà de  Casa de la Música de Terrassa.

No es tractarà d’un concert ordinari i és que ambdues formacions van patir el passat 10 de desembre un robatori al seu estudi de gravació. En el furt se’ls van endur material de so, com targetes, altaveus, microfonia i cables, i l’ordinador amb part de l’àlbum en el que portaven treballant els darrers mesos.

Davant d’aquesta situació el grup no va voler quedar-se de braços plegats. És per això que van decidir organitzar un concert els beneficis es destinaran a poder recuperar part del material robat.

Concert "Mai ens robaran la música" amb Hereus del Beat i Galgo Lento

Han estipulat tres tipologies d’entrades. La primera que inclou l’assistència al concert, a un preu de 9€. La segona, és una donació de 5€, en cas de no poder assitir a l’acte. I finalment una tercera de 18€ que inclou el concert i una samarreta del grup.