Cartell Concert Dani1

Concert solidari de Microcrèdits Solidaris per l’Àfrica a ritme de bolero

L’ONG terrassenca Microcrèdits Solidaris per l’Àfrica organitza una actuació musical solidària prevista pel dia 9 de setembre a les 7 de la tarda al centre cívic Francesc Macià.

El concert està protagonitzat per Hard Bolero, un tàndem musical format per Daniel Felices i Federico Vannini. Es tracta d’un duo de guitarra, baix i veu que barreja boleros i cançons llatinoamericanes amb influències modernes i d’altres gèneres com el rock, la samba i el pop.
L’entrada d’aquesta activitat és de 10 euros. Tots els diners recaptats serviran per obtenir

L’objectiu d’aquesta activitat és obtenir recursos per al projecte que actualment l’entitat està desenvolupant a Sam Sam, un barri situat a la ciutat dormitori de Pikine, la localitat més poblada de Senegal (situada a uns 20 quilòmetres de Dakar, la capital).

Concretament, Microcrèdits Solidaris per l’Àfrica està construint construcció un pati i un espai esportiu a l’escola de Kalassans, ja que l’actual està inundat tot l’any, fet que dificulta que els nens i nenes puguin rebre una educació de qualitat i digne.

A l’acte del proper dissabte, assistiran Ferran Sans i Regina Casado que formen part de la contrapart de l’entitat terrassenca sobre el territori.

Cartell Concert Dani1