Concert solidari de The Soul Beams per finalitzar un projecte al barri de Sam-Sam

El grup  The Soul Beams actua aquest divendres, 15 de setembre, a dos quarts de 10 de la nit a la Jazz Cava.  Annie Ledesma, Jan Pagès, Pau Carbó i Pepo Figueras integren aquesta formació nascuda al 2015 per impulsar aquest estil musical a Terrassa. Les seves versions de temes clàssics i contemporanis del soul i el funk, des de la dècada dels  50 fins als 90, tindran la diversió i la qualitat que són la denominació d’origen del grup però, a més, un regust solidari perquè tot el recaptat amb la venda d’entrades servirà per finançar el final d’un projecte de l’ONG Microcrèdits Solidaris per l’Àfrica.

Aquesta entitat va començar l’any passat un projecte de desenvolupament agrari i comunitari per garantir l’accés a l’alimentació a 1.200 famílies (12.000 persones) del barri de Sam-Sam, a Dakar (Senegal). Es tracta de convertir en cultivables 3 hectàrees de terreny que fins ara eren pràcticament un sorral en zona inundable.

La regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Terrassa va atorgar a aquesta idea una subvenció de 20.000 euros però fer-la realitat costa 32.000 euros. El 30% que resta ha de sortir, doncs, d’activitats com aquesta. També hi ha prevista una caminada solidària, amb la col·laboració del Centre Excursionista, el 8 d’octubre.

L’ONG segueix finançant els entrepans diaris per a 270 nens i nenes de l’escola del barri. Aquest és un projecte que històricament desenvolupa aquesta entitat cada any.

Les entrades anticipades pel concert solidari es poden adquirir al web de la Jazz Cava a 10 euros. Divendres, a taquilla, costaran 12 euros.