Echoes Pink Floyd Fototxus Garcia

Concert tribut a Pink Floyd dissabte a LaFACT Cultural

La banda Echoes of Pink Floyd interpretarà aquest dissabte a  LaFACT Cultural  l’àlbum sencer The Dark Side Of The Moon . Es tracta del disc més mític de Pink Floyd, compleix 50 anys. I per celebrar-ho, els músics tocaràn l’àlbum sencer, dins d’un show de dues hores que serà un viatge per tots els seguidors de la mítica banda.

Formada a l’any 2016, Echoes Of Pink Floyd està integrada per nou components que recreen el so del quartet anglès. S’acompanyen  d’un espectacle visual de llums, projeccions, fum, làsers i efectes de so que no deixen indiferent.

A més d’oferir l’àlbum sencer de The Dark Side of the Moon, tocaran temes com Shine On You Crazy Diamond, Wish You Were Here, Time i Another Brick In The Wall. La banda tribut busca la fidelitat del so que van fer grans a Pink Floyd.

Pink Floyd es va crear el 1966 i és considerada una de les bandes més influents de la història del rock. Amb 15 àlbums d’estudi i 4 en directe. També tenen l’honor de tenir amb Dark Side of the Moon l’àlbum que més temps s’ha mantingut a les llistes d’èxits de la història de la música, amb més de 45 milions de còpies venudes.

Encara avui, el mític grup té multitud de fans que continuen escoltant els seus àlbums. Potser alguns els han vist en directe, però d’altres malauradament mai. Per a tots ells Echoes vol oferir el seu treball amb un reproducció fidel de les versions originals d’aquelles gravacions. 

[Fotos: LaFACT Cultural ]