Concerts, cinema, excursions i exposicions dins la XX Setmana Cultural del Casal Anna Murià

El Casal per a la Gent Gran Anna Murià ha celebrat la XX Setmana Cultural del 21 al 30 d’abril. Una de les darreres activitats de la programació ha estat un concert dels Grups de Cambra del Conservatori de Terrassa, el passat divendres a les 6 de la tarda.  L’escenari escollit, la sala bar restaurant de l’Edifici Els Telers.

El professor Jordi Reguant dirigeix els grups de cambra del Conservatori. El duo format per Alba Valero (flauta) i Bernat Buzzi (clarinet) han interpretat el seu repertori davant d’un púbic atent.

La Setmana Cultural del Casal Anna Murià s’iniciava el passat 21 d’abril amb la celebració de Sant Jordi al centre i també ha comptat amb un homenatge a la gent gran de 90, 95 i 100 anys, una excursió a Montserrat, la projecció de la pel·lícula “Un viaje de diez metros” i una visita a la Sala Muncunill per veure l’exposició interactiva “Plou. Neva. Pinta”. Diumenge 30 d’abril, una actuació de la Coral 2000, a la Parròquia Mare de Déu de Montserrat de Torre-sana, tancava la programació d’actes.

Durant tots aquests dies s’han exposat al centre els treballs realitzats al llarg de l’any pels participants en els cursos de dibuix i pintura, puntes de coixí, pintura sobre roba i altres tallers .