Concerts de La Mamba Sonora i Mabel Flores aquest cap de setmana dins el cicle SalaCat

El proper cap de setmana la música en directe tornarà a omplir les sales de Terrassa, aquest cop de la mà de dos grups amb D.O. egarenca.

Per una banda, a l’antiga Faktoria, hi actuarà La Mamba Sonora, dissabte al vespre. I l’endemà al matí, Mabel Flores en acústic, ho farà a la sala Fred Astaire. Ambós concerts fromen part del cicle SalaCat, la programació concerts impulsada per l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) i l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), amb la intenció de promoure el teixit musical del país, donant suport a les sales catalanes.

La Mamba Sonora és la reunió de diversos músics amb experiència en anteriors bandes, per tal de transmetre melodies i lletres de carrer. El concert d’aquest dissabte, a les 19,30h, serà el primer d’una gira que els portarà arreu del país, passant per València, Alacant o Madrid, i que acabarà el 18 de Juny un altre cop a Terrassa.

Diumenge, a les 11,30h, serà el torn de Mabel Flores. La cantant establerta a Terrassa acaba de presentar el seu nou single “Mujer incendio” com a carta de presentació del seu segon àlbum “Meraki” (Kasba Music, 2021). Una proposta de 10 cançons a mig camí entre la cançó d’autor i el so mestís que s’acosta, aquest cop, a les arrels sud-americanes, folklòriques i mediterrànies, i que ha estat produït per Carlos Manzanares.