Concessió del 1r Premi BiTer a Francesc Suárez, fundador del Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES

Coincidint amb el Dia Mundial de la Bicicleta, que se celebra el 3 de juny, el BiTer crea un reconeixement, el Premi BiTer, per ser entregat anualment i posar de relleu la tasca de persones i entitats a favor de la promoció de la bicicleta com a mitjà de transport i de la mobilitat sostenible.

El 1r Premi BiTer, corresponent a l’any 2020, es concedeix a Francesc Suárez Fernández, fundador del Col·lectiu Bicis Sense Presses l’any 1991 i impulsor de nombroses iniciatives per promoure l’ús urbà i quotidià de la bicicleta a Terrassa durant els anys 90.

Aquesta distinció, juntament amb el Premi BiTer 2021, s’entregaran durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible el proper mes de setembre en un acte públic.

El Dia Mundial de la Bicicleta crida l’atenció sobre els beneficis de moure’s amb bicicleta – un mitjà de transport simple, assequible, net i ambientalment sostenible. La bicicleta contribueix a un aire més net i menys congestió i fa que l’educació, l’atenció de la salut i altres serveis socials siguin més accessibles per a les poblacions més vulnerables.