Conclou tot un cap de setmana ple de creacions escèniques amb el TNT

Aquest cap de setmana ha conclòs el Festival de noves tendències de Terrassa, el TNT, on el públic ha pogut gaudir d’una mostra de creacions escèniques d’allò més diversa, com és el cas, per exemple de «We are (T)here», creat i dirigit per Aurora Bauzà i Pere Jou.

Una proposta amb l’objectiu no només de fer música, sinó també de mostrar una coreografia de manera particular. El Col·lectiu Las Huecas, per la seva banda, han presentat «Aquellas que no deben morir», on denuncien determinats aspectes de la realitat, i es qüestionen fins i tot la seva pròpia precarietat.

La Comunitat de Creació Artística el Corralito n’és un altre exemple. Pensat per oferir un espai a joves artistes i creadores emergents, enguany, el Corralito juntament amb el TNT, s’ha consolidat com una col·laboració que ja va iniciar l’any passat.

Una altra de les propostes que hem vist ha estat «Los Figurantes», de la companyia Ça Marche, on diversos nens i nenes han pujat a l’escenari perquè improvisin mentre el públic adult observa, on el seu director i dramaturg cerca mantenir viva l’autenticitat, tot deixant jugar els infants amb allò que considera com a radical llibertat. Un cap de setmana artísticament intens, que no ha deixat indiferent a ningú qui ha volgut gaudir de les creacions de noves tendències.