Concorreguda festa al Club Egara per homenatjar els campions de la Copa del Rei de València

Oficialment el Club Egara ha celebrat aquest dimarts al vespre els èxits de la Copa del Rei. Un títol molt buscat, però que es resistia en arribar al Pla del Bon Aire des de l’últim al 2009. És la dissetena Copa per als ratllats i, tal i com va succeir amb la primera fa 66 anys, també procedent de València. Per aquesta raó l’entitat ha lluït novament el títol aconseguit aquell llunyà 1952 i s’ha homenatjat els golejadors d’aquella final, Jaume Comerma i Cesc Llongueras, presents entre els centenars d’assistents que han volgut acompanyar als seus campions.

Els primers en pujar a la tarima han estat els jugadors i staff tècnic de l’Egara Fupar, que es van proclamar a València campions de la Copa del Rei Hockey +. També s’ha volgut agrair l’esforç de l’equip femení, que va fer un gran torneig i es va quedar a les portes de la medalla de bronze. Això sí, Carola Salvatella va estar entre les màximes realitzadores del campionat.

Finalment ha estat l’equip masculí qui ha rebut l’escalf dels seus, un títol molt meritori, amb jugadors de la casa i que deixa ben clar el futur del planter ratllat. Durant les intervencions s’ha volgut destacar el treball que es fa des de l’escola d’hoquei i s’ha animat a buscar el doblet amb la Lliga.