Concurs públic per atorgar diferents espais de venda al Mercat de Sant Pere

Serà en els popers mesos quan l’Ajuntament obrirà un concurs públic per atorgar diferents espais de venda al Mercat Municipal de Sant Pere, també conegut com a Mercat del Triomf. En concret, es tracta de 12 punts de venda interiors i 5 d’exteriors. Uns espais de venda que oscil•len entre els 3 i els 10 metres lineals de mostrador i les concessions dels quals s’allargaran per un període de 5 anys, prorrogable de forma automàtica en períodes posteriors de 5 anys més.

El consistori ha posat en marxa una campanya informativa amb l’objectiu de difondre i donar a conèixer aquest concurs públic.

Actualment, l’Ordenança Fiscal que regula els mercats municipals estableix una reserva del 10% de la superfície d’aquests equipaments per a entitats sense ànim de lucre.

Amb aquestes concessions, el Mercat, a més de ser un punt de venda referencial, també ofereix una oportunitat de negoci perquè aquelles persones emprenedores que estiguin interessades tinguin l’oportunitat d’accedir a un espai de venda ubicat en el nucli d’un eix comercial de gran vitalitat.

El Mercat de Sant Pere, inaugurat el 1928, és un dels motors principals de l’eix comercial del barri. Actualment compta amb un total de 42 punts de venda interiors i exteriors.