Condemna a les agressions als conductors d’autobús després d’una pallissa racista

Un centenar de persones s’han concentrat aquest dissabte al migdia al Raval de Montserrat en suport al conductor d’autobús de Terrassa que va patir una agressió després de recriminar a un passatger la seva actitud racista.

L’agressió es va produir el passat 6 d’abril, quan el passatger d’un autobús urbà de Transports Municipals d’Ègara va començar a proferir crits racistes contra dues noies d’origen estranger. El conductor li va recriminar aquesta actitud i el passatger va començar a agredir-lo, tant dins del vehicle com fora, fins acabar donant-li una pallissa.

Els sindicats asseguren que no és un fet aïllat, sinó que, durant la pandèmia, s’han multiplicat les agressions físiques i verbals als treballadors del transport públic, i per això demanen més conscienciació a la ciutadania i mesures de protecció en cas de nous atacs.

El govern municipal també ha condemnat aquesta agressió, i demana a la ciutadania que prengui consciència i no es quedi de braços creuats davant situacions violentes al transport públic.