Condemna pels fets violents durant el partit de futbol juvenil entre el Sant Pere Nord i l’Escola de Futbol Can Mir

Els governs municipals de Terrassa i Rubí condemnen amb tota la contundència els fets que van tenir lloc diumenge al migdia al Camp Municipal de Sant Pere Nord, en què dos jugadors van resultar ferits i van haver de ser atesos en un centre hospitalari. Els fets van tenir lloc en el decurs d’un partit de Segona Divisió Juvenil masculina entre el Sant Pere Nord CF i l’Escola de Futbol Can Mir de Rubí. Una batussa desencadenada entre jugadors va interrompre el matx. Van haver d’intervenir-hi el Mossos d’Esquadra i el partit va haver de ser suspès.

Els dos ajuntaments lamenten els fets i denuncien la violència en l’esport en totes les seves formes, especialment en l’esport base, l’etapa formativa en què s’han de transmetre els valors positius de l’esport. Els dos regidors d’Esports, Eva Candela (Terrassa) i Juan López (Rubí), coincideixen en manifestar que fets com els que es van viure diumenge al camp del Sant Pere Nord mereixen el més absolut rebuig per part de les institucions, l’afició, el món de l’esport i la ciutadania en general. Els dos ajuntaments treballen conjuntament dins l’organització dels Jocs Esportius Escolars amb el missatge “Compta fins a 5” per reforçar els valors del respecte i la formació en l’esport base.

Els dos ajuntaments han pres contacte amb les presidències dels dos clubs per traslladar-los la seva preocupació i demanar-los que prenguin mesures per evitar que es tornin a repetir situacions similars en el futur.