Condemna unànime per l’agressió que van rebre integrants de la penya Torrente Colorao

Condemna unànime per l’agressió i els insults que van rebre diumenge membres de la penya Torrente Colorao durant el transcurs del partit entre el Terrassa FC i l’Hércules. Una persona procedent de la grada del gol nord del Municipal de Ca n’Anglada, on s’ubiquen part dels grups d’animació del Terrassa, es va dirigir fins on es trobaven els integrants de Torrente Colorao i va estripar la bandera del Sant Pauli. Aquest club alemany és reconegut mundialment per la seva identitat antifeixista i defensor dels drets del col·lectiu LGBTIQ+. L’agressor es va identificar públicament com a nazi.

Bandera St Pauli Trencada

Bandera del Sant Pauli trencada per un espectador aquest diumenge (Font imatge: cedida)

Tant aviat Torrente Colorao va fer públic aquest incident a través de les xarxes socials, altres penyes del Terrassa com Supporters Gol Nord i Infierno Egarense es van desmarcar i van condemnar l’agressió.

L’últim en pronunciar-se ha estat el club. Després de reunir-se urgentment aquest dilluns amb penyes i grups d’animació, el Terrassa FC ha emès aquesta passada nit un comunicat en el qual condemna absolutament qualsevol acte de violència física i verbal.

A més, assenyala que no s’acceptarà de cap de les maneres que s’atempti contra els drets i les llibertats més fonamentals per culpa de l’odi i la intolerància de qui no respecta els valors de la llibertat, la convivència, la diversitat i la igualtat i que prohibirà l’accés al recinte a aquelles persones responsables d’aquests tipus d’atacs.