Conductor detingut per un delicte contra la seguretat viària

El passat dimecres 27 de març, vora les vuit del vespre, dos vehicles patrulla de la Policia Municipal van informar d’una discussió de trànsit que havia derivat en baralla. La discussió es va iniciar quan una parella creuava pel pas de vianants i el turisme no va aturar la marxa. El conductor, al ser recriminat per aquest fet, va baixar del vehicle i va iniciar la baralla.

Els agents van optar per realitzar-li la prova de detecció alcohòlica en aire expirat i va donar positiu, seguidament, el van traslladar a Prefectura i va donar positiu al control de cocaïna i THC. En consultar les dades a la DGT, els hi va constar que el conductor tenia retirat el permís de conducció. Finalment va ser denunciat penalment per un delicte contra la seguretat viària i el seu vehicle va quedar immobilitzat.

Mentre els comandaments de la Policia Municipal estava explicant el procediment a seguir als vianants, l’acompanyant del conductor va mostrar una actitud hostil i irrespectuosa vers els agents: va ser denunciat administrativament per manca de respecte i desobediència reiterada als agents de l’autoritat.