Conduir cotxes radio control en un entorn de realitat virtual

L’afició per als cotxes de ràdio control és, també, un esport amb unes tres mil llicències a Espanya. A Terrassa, l’empresa Technical racing Products és una de les capdavanteres en la fabricació de productes per a aquest hobby i ha presentat a l’EUNCET un projecte per crear el seu primer videojoc. La idea és que el jugador pugui seguir gaudint dels cotxes dirigits per ràdio control però en un entorn de realitat virtual. Està dissenyat per a mòbils android, que s’hauran d’adaptar a unes ulleres per viure l’experiència immersiva. L’objectiu és atraure gent jove a aquest món.

Technical Racing Products ha hagut d’incorpoar un equip informàtica per a desenvolupar el videojoc i ha comptat amb l’assessorament de jugadors de primer nivell mundial per replicar, fidelment, la reacció i la física d’aquests petits cotxes elèctrics. Fins i tot el joc també es podrà controlar amb els comandaments tradicionals.

Ara mateix el videojoc està en fase experimental i el que s’ha presentata l’EUNCET és una demo. Technical Racing Products busca finançament mitjançant el crowfounding a través de la plataforme Ulule.