Conrad Roset protagonitza una sessió de joc en directe al CCCB

L’artista terrassenc conegut pel seu videojoc Gris, Conrad Roset, ha ofert una sessió de joc i conversa sobre la seva principal obra, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Els assistents han tingut l’oportunitat de conversar amb l’autor d,un dels videojocs independents que s’ha fet un lloc al cor dels videoaficionats. Roset ha explicat el procés de creació d’aquest joc, que ha rebut vuit dels principals Premis Nacionals de Videojoc Gamelab, pel seu ritme pausat i per la seva bellesa pictòrica.

Gris, és un videojoc que ha estat destacat per l’elegància de les imatges, un joc on es pot explorar un món que s’expandeix sense temor a quedar-se encallat. Ara Gris també ha estat editat en llibre. Una invitació a visitar l’univers oníric en el llibre d’art oficial. Una col•lecció d’esbossos, dissenys de personatges i nivells, amb nombrós material inèdit.

Abans de la seva primera incursió al món del videojoc, Roset ha exposat a Barcelona, Madrid, Oporto o Los Ángeles. També ha treballat en diferents projectes de publicitat, estudis de disseny, prensa i editorials, per a marques com Zara, Adidas, Filmax o Coca-Cola. Les seves il•lustracions han estat publicades a revistes com Lamono, Hmagazine o LeCool entre d’altres.