Logo Cmiat

El Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència reprèn la seva activitat

El Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència de Terrassa (CMIAT) iniciarà aquest dimecres la seva activitat per al curs 2021-2022, amb la primera de les reunions de districte programades durant el novembre. En aquestes reunions, al voltant de 140 infants i adolescents de 10 a 14 anys tindran el primer  contacte amb l’òrgan.El calendari de les trobades d’inici de curs serà el següent:

  • 3 de novembre: Districte 1
  • 4 de novembre: Districte 4
  • 10 de novembre: Districte 2
  • 11 de novembre: Districte 3 i Districte 7
  • 17 de novembre: Districte 5
  • 18 de novembre: Districte 6

En aquesta primera ronda de trobades, les dinamitzadores del consell donaran la benvinguda als amics i amigues del CMIAT. A partir d’ara, tots els mesos, fins a final de curs, hi haurà trobades a cada districte. De moment les trobades continuaran realitzant-se de forma telemàtica. Si la situació sanitària millora al llarg del curs, no es descarta reprendre la presencialitaten algun equipament municipal.

El proper dia 20, el Govern Municipal traslladarà propostes de temes a tractar al Consell durant el Plenari d’inici de curs

 

El proper 20 de novembre, coincidint amb el Dia Universal dels Drets dels Infants, està previst el Plenari d’inici de curs a l’Auditori Municipal.

Durant l’octubre s’ha desenvolupat el procés d’eleccions dels nous amics i amigues del Consell als centres educatius de la ciutat. Paral·lelament, s’han dut a terme diferents trobades amb els membres del curs passat per tancar els projectes pendents. Així, els amics i amigues del Consell dels districtes 3 i 7 han gravat el videoclip un rap creat el curs passat amb el raper terrassenc Mohi Lee. El videoclip s’està editant  i està previst estrenar-lo durant el plenari del dia 20.

Per la seva banda, els amics i amigues del Districte 6, que estaven treballant el tema del racisme, s’han trobat novament per preparar un curtmetratge sobre aquest tema. El curtmetratge es gravarà el proper dissabte i està previst també estrenar-lo durant el Plenari del dia 20.